Farabi Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0328 8356546
WEB https://farabi.meb.k12.tr
Adres : ÇARDAK KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ NO 163/3 MERKEZ / OSMANİYE
VİZYON : Geçmişinden kopmadan geleceği kurgulayabilen; sadece akademik becerilerle değil, insana ait evrensel, yerel, maddi, manevi, mesleki, ahlaki ve millî tüm değerleri kapsayan ve kuşatan bir olgunlaşma, gelişme, ilerleme, değişim ve ahlak güzelliğiyle donanmış nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Millî, ahlaki, insani, manevi değerlerimizi gençlerimizin yaşantılarında inşa etmelerini sağlayarak onları her anlamda muvaffak kılmanın yanı sıra insanlığa hizmet etmek suretiyle evrensel medeniyete katkı sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 07.40 - 12.50
Yabancı Dil : İNGİLİZCE ALMANCA (İkinci Yabancı Dil)
Isınma : KALORİFER
Servis : Özel Servis
Ulaşım : Özel Servis
Yerleşim Yeri : Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 km
Kontenjan Bilgileri : 150
Sportif Etkinlikler : Futbol, Basketbol, Voleybol, Tenis, Masa Tenisi, Badminton oyun alanlarımız mevcut olup öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gereken imkanlar sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK, TEKNOFEST, AB PROJELERİ, PATENT VE FAYDALI MODEL alanında çalışmalar yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK, TEKNOFEST, AB PROJELERİ, PATENT VE FAYDALI MODEL alanında çalışmalar yapılmaktadır.